Volkswagen Golf II: verlichting dekeckt??? iets mis met zekering kast

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

goededag allemaal.

Ik heb het volgende probleem, mijn verlichting doet het niet meer?
het zwak licht doet het het normaal. het licht doet het niet en groot licht doet het niet meer ,
nou heb ik het volgende gedaan ik heb alle zekeringen gecontroleert die zijn allemaal in orde.,
Ik heb alle relay die relay gecontroleerd dat zijn die grote zekeringen van de auto ook geen reseltaat.
Waar kan ik of weet misschien iemand wat dit voor een probleem zou kunnen zijn want weet het even niet meer.
ik heb de schakelaar geconroleerd en heb het doorgemeten er is gewoon stroom op maar in de zekerings kast is bij sommige zekeringen geen stroom aanwezig ???? waar zou het aan kunnen liggen ????ik heb in de zekering kast de zekeringen doorlaten meten eris geen stoom aanwezig bij de zekeringen wat goed zijn van de verlichting.
De schakelaar heb ik al verwisseld daar ligt het probleem ook niet.
met vriendelijke groet
franko

franko3231

Geplaatst door franko3231 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

auto-peter (0) PRO, 15 jaar geleden

Sorry Franko,maar heel onduidelijke uitleg(zak licht-reayles die relay???)Is het enkel vooraan of voor en achteraan?Mischien toevallig 2 lampen defekt?Proberen met andere schakelaar.Zekeringskast controleren op waterinloop.Suc 6 Peter

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

is er nog meer wat niet werkt?? contactslotschakelaar overleden is een optie, anders de lichtschakelaar; van het grootlicht aan het stuur. Ook de lichtschakelaar in het dasboard kan stuk.

Beste optie is even langs de sloop gaan, en wat onderdelen scoren. Let op bouwjaar, er zijn verschillende stekers aan de stuurhendels in de laatste golf II gebruikt. (beste is oude demonteren en meenemen)

franko3231 (0), 15 jaar geleden

helaas heb ik de lampen gecontroleerd en heb ze zelfs vervangen die doen het helemaal niet in de zekerings kast is bij sommige zekeringen geen stroom aanwezig en de zekeringen zijn allemaal in orde?
Ik heb zelfs de schakelaar al verwisseld dat is namelijk ook niet het probleem.
Waar zou het nog meer aan kunnen liggen .
maar die lichtschakelaar van het stuur moet ik nog testen maar wat heeft dat met het normale licht te maken die is toch alleen maar voor het grote licht groetjes franko

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.