Volkswagen Golf: verlichting storing

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 8v gti (digifant)

Goede avond Ik heb het volgende probleem met mijn auto . Dat mijn dimlichten niet werken(stadlicht wel)
, kachelmotor en ruitenwissers werken niet. Maar als ik De hendel van grootlicht 2 keer achtermelkaar aantrek en dan vast houdt dus zeg maar de seinlicht . Dan werken mijn kachelmotor en ruitenwisser weer . Laat ik weer los doen ze het niet meer en brand alleen mijn stadlicht . Het volgende wat ik geprobeerd heb is andere schakelaar van de lampen op het dashbord . andere hendels (zonder mfa bediening) En een anderekabelboom(dus ook het contactblokje) plus zekeringkast . heb de relais gecontroleerd en als ik seinlicht doe dan gaat ie gewoon klikken . Weet iemand wat ik verder kan doen ? zou het ook ergens in de motorruimte kunnen wezen of zoiets.

gr rolfo

Rolfovr6

Geplaatst door Rolfovr6 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

gerty (0), 15 jaar geleden

Hoi Rolfo

lijkt op kabelbreuk(en) sluiting.
zelf een storing gehad die daar op leek, is al wel even geleden

heb je de complete kabelboom vervangen ? (of een gedeelte) of vervangen door een gebruikte.
zo niet

Bij de GTI loopt de kabelboom nogal strak tussen de achterkant van de motor en het schutboard, hier wil nogwel eens een kabelbreuk op treden tijdens het kantelen van de motor.

te controleren door wat aan de kabelboom op die plaats te bewegen terwijl de functies ingeschakeld zijn.

succes Gerty

Rolfovr6 (0), 15 jaar geleden

Hallo ik heb alleen de gedeelte vervangen die in de auto zit de motorruimte zelf heb ik niks gedaan . En zal vanavond wel even daar tussen het schutbord en motor kijken of ik daar een breuk kan vinden. Maar ik vind het vreemd dat mijn kachelmotor en ruitenwissers er dan wat mee te maken heeft . als de storing in de motorruimte is .

gr

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

zekeringkast totaal verrot door inwateren langs voorruit komt ook nogal eens voor bij dit type......

Rolfovr6 (0), 15 jaar geleden

Ik heb de zekeringkast ook vervangen door een gebruikte exemplaar . Lijk me sterk dat ie dan ook precies hetzelfde stuk zou zijn ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.