Volkswagen Passat Variant 2008: Vermogen valt weg

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

Hai
De passaat kan op Benzine en op LPG rijden.
Als ik op LPG rijd heb ik nergens last van. Echter als ik op Benzine rijd gebeurt het wel eens dat mijn vermogen compleet wegvalt. Ik kan het gaspedaal indrukken wat ik wil echter deze reageert helemaal niet meer.
Als ik terug schakel dan dan wil hij wel weer reageren echter als ik dan weer boven de 3500 toeren ga dan valt hij weer weg. zet ik hem op LPG dan is er geen probleem en rijd hij als een zonnetje.

RobertPassaat

Geplaatst door RobertPassaat , lid sinds 4 maanden geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Zou denken aan een te lage brandstofdruk , benzinepomp bijna overleden , laat de auto eens uitlezen en dan met name de brandstofdruk.

RobertPassaat, 4 maanden geleden

HAi Kaleido,
Dat dacht ik ook maar we hebben de benzinepomp vervangen en toen was hetzelfde probleem. ook is de sensor die daar vlakbij zit vervangen echter dat blijkt ook niet het probleem te zijn.
Het komt ook wel eens voor als ik op de snelweg rijd met 120 op benzine op de cruise control en dan gebeurt hetzelfde. gaspedaal reageert niet echter de motor valt niet uit. Na terug schakelen geeft hij weer druk.
Het uitlezen is ook gedaan echter geen duidelijk resultaat bij de brandstofdruk
Ik hoop op goede ideen.

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Wat bedoel je met geen duidelijk resultaat ?

RobertPassaat, 4 maanden geleden

Eigenlijk geen verschil

RobertPassaat, 4 maanden geleden

Na het vervangen van de brandstofdruk sensor is het probleem vooralsnog verdwenen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.