Volkswagen Golf: versterker van golf 3 gti 2.0 v

Bouwjaar: 1994

hallo allemaal wie kan mij helpen met het volgende probleem ik heb pas geleden in mijn golf 3 een versterker in gebouwd maar er is een probleem er komt perfeckt geluid uit maar er is een gezoem bij een pieperfeckt en hoe harder ik rij hoe harder het gezoem gaat het is gewoon om niet uit te houden maar veel zeggen er is een filter voor en sommige zeggen het ligt aan de dynamo nu weet ik het zelf niet beter en daarom vraag ik hier om advies te kunnen krijgen en alle reachties zijn welkom want deze site heeft me al veel geholpen en met vriendelijke groet franko

franko3231

Geplaatst door franko3231 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Frank3197 (0), 18 jaar geleden

Kijk je massa eens na. Heb hetzelfde gehad.
Er zijn wel filters voor te krijgen maar die werken meestal niet voldoende.

Zorg ervoor dat je massakabel dik genoeg is. Liefst dikker dan je pluskabel. Verder ervoor zorgen dat de massa kabel zo kort mogelijk is.

En dan de plaats nog waar je die kabel aan bevestigd, wat goed werkt zijn de bouten van de gordels. Het plaatwerk goed zuiver schuren en ervoor zorgen dat de kabel goed vast zit.
(ik weet wel niet waar je versterker zit, ga ervan uit in de kofferbak).

franko3231 (0), 18 jaar geleden

hoi hoi frank ik heb een grote dikke kabel voor de masse en heb het aan de achterlichten bevestigd en een extra massa kabel van accu naar achtere getrokken voor extra massa de versterker zit op de achterbak bevestigden de masskabel van versterker tot achterlicht is 1 meter lang langer niet
groetjes franko

dupl-u-11357-5dd14a4378436+hoekie (0), 18 jaar geleden

heb je de rca stekkers en de voeding bij elkaar liggen
zo ja leg dan de voeding rechts en de rca kabels links van je golf dat wil ook wel eens de oorzaak zijn van dat gezoem
groeten en ik hoor het wel

dupl-u-11357-5dd14a4378436+hoekie (0), 18 jaar geleden

oja en de massa kabel kan je het best aan je gordel hoder bevestigen
heb ik ook gedaan
ik heb het met 25mm2 gedaan super hoor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.