Volkswagen Golf V: verwarming-airco

Bouwjaar: 2004

heb laatst een bericht gegeven over de stuurinrichting er moest een nieuwe stuur sensor in want hij ging van lings naar rechts en ik heb in duitsland moeten laten vernieuwen en ze kunnen het hier nog steeds niet. nu weer de verwarming-airco,ze weten hier hier niet wat het is en kunnen het niet verhelpen, ik weer naar duits land en daar wisten ze het wel,er word een nieuwe installatie voor gemaakt en komt ongeveer half januari . maar hier weten ze er niets van. mooie importeur PON in leusden.
het blijft klikken net of er een klok loopt

enneking2704

Geplaatst door enneking2704 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

dat zijn de slet motors die verv wij wel vaker bij golf v is het mischien de dealer die nie veel weet.
als je ze aanstuurd hoor je ze ook wel ben ik nie zeker van.

enneking2704 (0), 19 jaar geleden

dat is niet waar wat je verteld . want inde fabriek word een nieuw elektrisch gedeelte gemaakt en is ongeveer half januari klaar en word dan vervangen het zit achter het dasch bord bij de regelaar

enneking2704 (0), 19 jaar geleden

en dan nog ,er word van Pon uit geen mens geinformeerd Pon is de inporteur en heeft de garantie overgenomen , dat heet dat pon het moet betalen, en die willen geen geld kwijt , alleen maar beuren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.