Volkswagen TOURAN: verwarming doet het niet

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BXE, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

Verwarming doet het niet meer

arnold15952

Geplaatst door arnold15952 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Ja dat kan wel eens gebeuren ja...
Graag even meer info..
Wat heb je al gedaan en wat doet het precies niet meer? Draait de aanjager wel of juist niet?
Blijft hij koud? Enz enz

arnold15952 (0), 7 jaar geleden

Ricky,de dag ervoor doet alles het nog. We rijden weg maar het werd niet warm, alles functioneert maar het blijft koud. Temperatuur van LO naar HI draaien maakt ook niets uit, aanjager draait.

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Als ik zo een gokje waag dan denk ik aan een defecte interieur temperatuursensor. Beste is met de testkast deze sensoren uitlezen en kijken welke temperatuur ze aangeven. Er zitten meerdere sensoren die de temp meten en aan de hand daarvan regelt je kachel de temperatuur. Stel je stelt de temperatuur in op 23 graden maar 1 sensor zegt dat het al 40 graden is (wat dus niet klopt) dan gaat je climatronic automatisch koude lucht blazen want jij wil 23 graden maar hij meet al 40 graden dus gevolg is koude lucht. Meestal gaat de sensor van de verdamper stuk. Is een gokje kan net zo goed de thermostaat zijn maar dan zou hij wel warme lucht moeten gaan geven bij een lange tijd stationair.

arnold15952 (0), 7 jaar geleden

Ricky het is de pomp die stuk is, wel hartelijk bedankt voor het meedenken ken ik zeer waarderen.

arnold15952 (0), 7 jaar geleden

De pomp is stuk, mijn speciale dank gaat uit naar Ricky.

AJE (0), 7 jaar geleden

Ricky goedenmiddag ik heb het zelfde probleem je zegt de pomp was stuk bedoel je elec- waterpomp ! ik heb gehoord dat er drie pompen op zouden zitten !

Mikki07 (0), 7 jaar geleden

En hoe zit het met koelvloei stof ? Wel of niet bij vullen iedere keer?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.