Volkswagen Vento: verwarming kachel

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900td aaz motor

kachel verwarming heeft lek kan iemend mij zegen hoe kan ik dit vervangen en wat moet ik juist doen? en de ventilator op radiateur gaan aan alleen als de temperatuur bijna op 100 of iets hoger is dat normal?

mario8

Geplaatst door mario8 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Je komt de kachelradiateur aan het vervangen, deze kost een euro of 40, maar daarvoor moet het dashbord eraf, en dat is wat meer merk..

Dat je fan bij 100 graden aangaat is normaal.

mario8 (0), 14 jaar geleden

beste john
welke deel van de dashboard moet eraf en voor iemend zonder ervaring met wagens is dat te doen ? en hoe kan ik de koelievoelstof reservoir en de darmen daarvan kuisen van olie sporen na vervangen van de warmte wisselar?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Welke John ?

Als je niet weet wat je doet, komt het niet goed ben ik bang, vaak hoor je achteraf dat de helft niet meer werkt van de electronica en dan kom je alsnog de halve boel aan het slopen..

Hoe je die olie eruit krijgt is al een paar keer besproken op het forum.

mario8 (0), 14 jaar geleden

ok stefan
kan je mij zegen welke deel van dasboard moet ik loos maken om gemakkelijk aan de kachel te komen om te vervangen en heb je mss voorbeelding of foto van?
alvast bedankt

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ik zal vanmiddag als ik thuis ben even kijken of ik een afbeelding of schema ervan heb en zal die dan hier plaatsen..

mario8 (0), 14 jaar geleden

dank u

mario8 (0), 14 jaar geleden

dag stefan
heb je iets van afbeelding of schema gevonden voor mij?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.