393 bezoekers online

Volkswagen Golf VII: verwarming kachel wordt niet warm

Bouwjaar: 2015, Brandstof: diesel

Dag allemaal,
Ik heb een groot probleem met mijn VW golf 7. De kachel wordt niet warm, er wordt enigszins een beetje lauwe lucht uitgeblazen echter als ik hem volop aanzet dan wordt hij koud. We hebben bij de garage al van alles geprobeerd (thermostaat, lekkage etc). Vanuit Volkswagen zelf werd aangegeven dat er sprake kon zijn van een accu die kapot is. Accu vervangen, echter wederom probleem niet opgelost. Ik zie meerdere topics staan over de golf met een kapotte verwarming, en meerdere oplossingen (die niet hebben gewerkt), ik kan alleen nergens de oplossing terugvinden die daadwerkelijk helpt! Mijn vraag aan jullie, ik ben enigszins radeloos en zelfs VW kan mij niet aangegeven wat er nu aan de hand kan zijn. alleen vind ik nergens terug Ik heb een golf staan waar de kachel niet warm van wordt.

Wie kan mij helpen!!!
groeten kees

krog

Geplaatst door krog , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

0

kaleido 1, 1 jaar geleden

Volgens mij heeft deze auto ook een apart electrisch waterpompje , misschien dat die niet werkt.

0

Robertus64, 1 jaar geleden

Dag Kees,
Sinds een week heb ik hetzelfde probleem met mijn Golf VII Variant 1.6 TDI uit 2013. Mijn garage heeft vandaag ook de accu vervangen, maar helaas ook zonder resultaat. Ook mijn BOVAG garage heeft de helpsdesk van VW gebeld, maar helaas zonder resultaat. Ben jij al wat verder gekomen met het oplossen van dit mankement? Graag je reactie.

Groet,

Robert

0

m535i, 1 jaar geleden

Ik ben hier ook benieuwd naar. Zit namelijk met dezelfde probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.