Volkswagen Polo: Verwarming Volkswagen Polo 6N bj 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Hallo , deze morgend stapte ik in mijn auto en ik merkte dat mijn verwarming niet meer blaasde, op geen 1 van de 4 standen, ook merkte ik dat mijn motor warmer werd dan normaal.. Nu is mijn vraag, aan wat zou dit kunnen liggen? Ook als het kan zou ik graag ong. De prijs weten v\d benodigde onderdelen en +- de prijs wat het me zou kosten in een garage bijvoorbeeld om het probleem op te lossen, alvast bedankt.
Jimmy

Subz

Geplaatst door Subz (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik gok zo ff dat je 2 problemen hebt.

1. Voor de kachel misschien iets heel simpels als een zekering defect of de kachelmotor zelf stuk. Je zult moeten gaan meten als het geen zekering oid is.

2. Je motor wordt warmer zeg je, wordt hij ook te heet? Zo ja dan het deksel van thermostaathuis stuk (deel waar de dikke slang op zit). Meestal breekt er een plastiek schotje daarin af waardoor de thermostaat niet meer open gaat.

Maar dit is zo ff gokken, prijzen weet ik niet.

Subz (0), 10 jaar geleden

Ricky bedankt voor je antwoord alvast, ondertussen ben ik bijna 100% zeker dat de kachelmotor stuk is aangezien ik ook verbrand rook, waarschijnlijk is deze opgesmoord zoals ze zeggen. En hij wordt volgens mij gewoon sneller warm dan normaal.. (heb deze wagen ook nog maar 3 weken) want als ik met dit koude weer ong 70 km heb gereden staat de temp. Op een 90 graden C. Ik ga dit zeker ook nazien. Nog eens bedankt.

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Voltmeter op de stekker plus en min aansluiten en als je dan spanning meet (12 Volt op stand 4) dan is de motor stuk, dan weet je het zeker.
90 graden is gewoon goed hoor mits hij dat na ongeveer 10-15 aangeeft en ook altijd op de 90 graden blijft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.