Volkswagen Golf: Vocht

Bouwjaar: 1987

Mijn Golf || is altijd erg vochtig met vries weer en mijn ramen zijn daardoor ook meestal geruime tijd aangeslagen, mijn vorige auto had daar ook last van maar nu keek ik net onder de bijrijderstoel en daar lag gewoon echt een plas, ik zou niet weten hoe het binnenkomt want volgens mij zijn al mijn deurubbers gewoon goed en zover ik weet is mijn bodemplaat ook niet rot(als was het water wel wat rood bruinig)heeft iemand hier eerder ervaring meegehad?

p.s. De afvoer gootjes boven het schudbord zijn gewoon open.

Hbaken

Geplaatst door Hbaken (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Hmmmm klinkt als een kapotte kachelradiateur. Verlies je koelvloeistof? Dan is het in de auto waarschijnlijk koelvloeistof.....

Hbaken (0), 19 jaar geleden

Ik heb net nogmaals gekeken en geproefd en het is zoet dus toch koelwater, maar mijn kachelradiateur is pas vervangen dus ik denk dat er eerder een koelslang kapot is maar moet dan ook heel weer heeel het dashboard uit elkaar?

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is die koelvloeistof niet achter gebleven na het vervangen van de kachelradiateur.
Onder de motor kap kun je zo de slangen er af halen dus de rest kan je laten zitten.
Maar als er een slang lek is loopt de vloeistof niet je auto in.

Hans

Hbaken (0), 19 jaar geleden

De kachelradiateur is een paar maanden geleden vervangen dus dan zou het eerder hebben gemerkt maar het viel mij wel op dat als ik de kachel aan het staan dat het een beetje stonk naar koelvloeistof.maar in ieder geval bedankt

Hbaken (0), 18 jaar geleden

Hey de plastic zak tussen in de deur zat los waardoor regenwater via mijn mijn raam zo mijn auto inliep, dus even het binnenwerk van de deur eraf en met tape weer dichtgeplakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.