Volkswagen Golf: Benzinetank vuil?

Bouwjaar: 1989


Dag,
Nadat ik de problemen rond mijn hortende en stotende golf grotendeelsheb opgelostdoor de carburateur te reinigen en het Luchtfilter te vervangen, stond ik gisteren weer stil. Het punt is dat mijn benzinetank op dat moment redelijk leeg was (niet helemaal) Toen ik bij een pompstation was heb ik getankt, en het probleem was weg. Kan het zijn dat er vuil in mijntnak zit dat lege tank word aangezogen?? Zo ja kan je dit verhelpen??

Graag uw meningen !!

Bedankt

arthurwijker

Geplaatst door arthurwijker (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kurt6425 (0), 19 jaar geleden

ik zoo gewoon een filter plaatsen op mijn naftlijding bij mij was het daarmee weg

Hans4061 (0), 19 jaar geleden

Dit probleem heb ik dus ook, maar dan met een Jetta 1. Laatst stond ik weer stil en toen bleek na opnieuw starten dat er geen benzine kwam, maar lucht. De ANWB-man raadde me aan de benzineleidingen te vervangen, maar dan moet zeker de hele tank eraf?

arthurwijker (0), 19 jaar geleden

Even voor de Helderheid wat is een Naftlijding??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.