Volkswagen Caddy: Volkswagen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Wanneer ik stil sta met draaiende motor hoor ik het geluid alsof ik ergens een drukverlies heb /ergens een lek in het uitlaatsysteem . Maar ik heb het hele gedeelte vd uitlaat bekeken ( tot aan de motor ) en heb nergens een lek . Wat me ook opvalt is dat als ik vertrek de wagen in de lage toerentallen een blazend geluid maakt dat naarmate ik langer optrek ( hogere toerental ) overgaat naar een normaal geluid !!! Iemand had mij gezegd dat het een klep kan zijn aan de motor die niet goed meer vacuum trekt ofzo . Ik Weet wel iets van motoren maar helaas gaat dit mijn petje te boven . Vandaar dus de vraag hier of iemand me kan helpen met het vaststellen vh juiste probleem . En mss dat ik het zelf kan verhelpen .Ik kijk alvast uit naar de reacties .

Paske2

Geplaatst door Paske2 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alfons262 (0) PRO, 11 jaar geleden

waarschijnlijk luchtlekkage langs een turboslang,moet te vinden zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.