Volkswagen Golf : VOLKSWAGEN golf 3 1.8 automaat problemen met stationair draaien

Hoi,

Ik heb sinds een half jaar een golfje 3 automaat die sinds een maand of 4 problemen heeft bij het starten. Zodra ik gestart heb dan maakt hij niet genoeg toeren en je voelt m ook trillen..zodra ik naar drive schakel om te gaan rijden dan valt ie geregeld uit. Ik ben bij diverse garages geweest en heb een nieuwe gaskleppotentie meter erop gezet..volgens weer andere garages is het het monopointhuis en volgens andere garages is dat het weer niet maar die weten ook niet wat het dan wel is. Uiteindelijk ben ik met me auto naar de volkswagendealer geweest en die heeft voor 360 euro gezocht maar niks gevonden! intussen ben ik een heleboel geld kwijt en het probleem is nog steeds niet verholpen. Heeft iemand een idee wat ik nu kan doen want ik wil m ook niet verkopen met een defect ..ik wil graag dat ie gemaakt word....maar als de volkswagendealer het niet weet dan weet ik ook niet waar ik nog naartoe kan!?

Vanny

Geplaatst door Vanny (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Trillen; hmm, luchtlekkage in de inlaat is het 1e wat ik verzin bij deze motoren. Grote nummer een is de slang van de rembekrachtiger, waar hij op het spruitstuk geschoven zit. Niet te zien van boven af, wel te voelen. De slang gaat aan de onderzijde lek.
Nummer 2 is het rubber onder de monopoint injectie Rommelen met het injectiehuis tijdens stationaire loop, gaat ie beroerder of beter lopen heb je bingo.

Vanny (0), 16 jaar geleden

Hoi,
dankjewel voorde reactie, ik heb de auto zojuist naar de garage gebracht maar hij heeft alle dingen die jij zegt nagekeken en dat leverde geen problemen op...dus helaas is dat het niet....had je nog meer suggesties toevallig?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.