Volkswagen Golf 2003: Volkswagen golf 4 1.6 fsi loopt slecht

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BAD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Goeden dag

Ik heb sinds kort een volkswagen golf 4 1.6 fsi uit 2003 en de auto loopt barreslecht..
Heb kortgeleden de bougies en bobines vervongen zonder enige verbetering..
Ook heb ik de auto vanmiddag aan de computer gehad en daar is uit gekomen dat de auto helemaal geen elektronische mankementen heeft, ik heb net nog bij de bougies gekeken en die waren pikzwart dus naar roskamp gereden andere bougies opgehaald erin gedraaid en nogsteeds zonder suc6 ... als de auto stationair draait kun je van 1 cilinder de bobine eraf halen en de auto loopt nogsteeds hetzelfde als met de bobine erop.. de bougies krijgen allemaal een vonk dus wie o wie zou weten wat het probleem zou kunnen zijn....

Mvg Michael

Michael wilts

Geplaatst door Michael wilts (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1770) PRO, 4 jaar geleden

En als je om de beurt een bobine afkoppelt , maakt dat ook niets uit , met wat voor uitleesapparatuur is er uit gelezen , als je een bobine los neemt moet er zeker een foutcode opgeslagen worden.
Lijkt er op dat hij veel teveel brandstof krijgt .
Zijn de temperatuursensoren ook uitgelezen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.