Volkswagen Golf 2000: Spoorstang links demonteren

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AKL, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hallo,

Hierbij even een vraag. Ik wil de spoorstang links van mijn Golf 4 vervangen. Diverse werkzaamheden heb ik al uitgevoerd aan deze auto maar deze nog niet. Is hier voor écht speciaal gereedschap voor nodig om deze uit het stuurhuis te trekken?

Mvg, Ronald

Ro_86

Geplaatst door Ro_86 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 4 jaar geleden

Uit het stuurhuis trekken zal niet lukken....dat wordt draaien en als er voldoende ruimte is voor een grote steeksleutel of Bahco is er geen speciaal gereedschap nodig.
Anders is er genoeg te koop... https://www.google.com/search?q=spoorsta...

    Top dank voor je reactie. Er uit trekken dat wil niet idd en ik heb de zin verkeerd getypt. Nogmaals dank! - Ro_86 (0), 4 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.