Volkswagen Golf V: volkswagen golf 5 2.0 tdi

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tdi

Hallo,

Ik ben nieuw hier op dit forum.
Ik reed gisteravond met mijn golf over de snelweg naar huis. Toen ik gas wilde geven om te versnellen om een paar auto's in te halen viel mijn vermogen/gas weg.. ik kon het gaspedaal vol intrappen maar kon niet harder als 120 km/h. Als ik terug schakelde en gas gaf gebeurde er hetzelfde het gaspedaal gaf alleen gas als ik hem een klein stukje indrukte en verder kon ik hem vol intrappen maar gebeurde er niks..

Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

Mvg. Dylan van Dreumel

dylanvd93

Geplaatst door dylanvd93 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

dylanvd93 (0), 9 jaar geleden

Niemand een idee?

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Het lijkt erop alsof de motor in noodloop ging. De oorzaak daarvan weet je alleen door uit te lezen.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Inderdaad eerst laten uitlezen en vertellen welke storingen erin staan en dan pas iets gaan doen aan je auto, kan verschillen van turbodruk die niet goed is tot aan electrische storingen.

chesna (0), 9 jaar geleden

hallo dylan,heb eveneens golf v 2.0,en er doet exact het zelfde probleem voor,heb je ook wanneer je hem stil legd en weer opstart,de fout weg is?en daarna,ik vermoed warme motor,het probleem dan niet meer herhaald,en de turbo terug mooi fluitend zn werk doet?heb je ondertussen al de oorzaak vastgesteld en opgelost?waar stelde zich het probleem,alvast bedankt,anderen mogen ook raad geven by dit voorval grt

dylanvd93 (0), 9 jaar geleden

Hallo,

Heb de auto inderdaad laten uitlezen daaruit bleek dat mijn gasklephuis defect is en niet goed functioneert. Als ik de motor uitzet en weer aan reset hij de computer van de motor waardoor die weer functioneert. Heb het gasklephuis los gehaald en schoongemaakt hierna heeft hij nooit meer gedaan en werkt hij weer goed !! Zal hem in de toekomst vervangen en dan moet het probleem voorgoed verholpen zijn.

Kort gezegd kan het dus te maken hebben met je gasklephuis dat die nier goed functioneert of er aanslag inzit wat nog wel is bij oudere diesel motoren wil voorkomen.

Mvg. Dylan

chesna (0), 9 jaar geleden

hoi dylan
bedankt voor je snelle reactie
daar ga ik dan eens naar kyken,maar waar bevind zich het gasklephuis?
dan ga ik deze ook eens proper maken
alvast bedankt
mvg erwin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.