Volkswagen Golf V: Automaatbak

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v fsi

Kan iemand mij helpen ik heb een golf 5 automaat 6 bak geen dsg ik moet hem s'morgens even warm laten draaien anders klapt hij best hard in de versnelling als ik dan rond de 15 km gereden heb begint hij moeilijk te schakelen en slipt hij soms met opschakelen weet iemand wat ik hier het beste aan kan doen ?

Tommy040

Geplaatst door Tommy040 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 9 jaar geleden

nou het beste is om eerst de bak op storingen telaten uitlezen komt daar niks uit dan het oliepeil laten controleren.

groetjes jan.

Tommy040 (0), 9 jaar geleden

Dak je wel jan , heb je toevallig ook ervaring met het spoelen onder druk van de automaatbak heb net even op internet gekeken en heel veel automaten gaan daar weer goed van lopen ga wel even eerst de bak uit laten lezen en oliepijl laten checken maar ik verwacht dat dat gewoon in orde is want ik rijd er al een aantal jaar mee en geen lekkage kunnen vinden

jan T (10) PRO, 9 jaar geleden

dat spoelen is zeker goed dat doen ze op een speciale manier alleen heb ik er geen ervaring mee maar het wordt meestal zover ik weet door een revisie bedrijf voor automaat bakken gedaan ik zou van tevoren eens informeren.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.