Volkswagen Golf: VOLKSWAGEN GOLF CL 85 KW valt uit tijdens rijden

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn VW Golf.
Tijdens het rijden kan deze spontaan uitvallen. Soms wanneer ik voor een stoplicht sta, valt hij uit en moet ik ook een paar minuten wachten tot hij weer aanslaat. Ook gewoon tijdens het rijden kan hij spontaan uitvallen, wanneer ik soms een beetje extra gas bijgeef trekt ie het wel weer. Bij het uitvallen worden eerst de lampjes van de accu en de olielamp rood.
De auto heeft het zowel bij Gas als op Benzine. Ik hoorde dat het aan de bobine kon liggen, deze vervangen, maar hij heeft het nog steeds, accu is ook goed. kabels van de bougies zijn ook goed en de bougies zelf ook.
Heeft iemand een idee of herkent ie dit probleem.. want het rijd zo vervelend.

Groeten Cees Schuurman.

CeesGolf

Geplaatst door CeesGolf (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

Kijk eens wat er gebeurt als je aan de kabels gaat lopen schudden. Bij de Golf van m'n zoon was een draad naar de LMM gaar waardoor de wagen er zo nu en dan (door trilling) mee kapte. Let ook op geluiden die op het aanzuigen van valse lucht lijken. Misschien een vacuumslang niet helemaal 100%.

suc6
Peter

kitszr (0), 15 jaar geleden

Een probleem kan zijn dat het relais van de brandstofpomp of de ECU de storing veroorzaakt. Door de hoge amperages laat soms de printplaat los. Dat verklaart dat na een tijdje de motor weer gewoon start. Ik heb exact hetzelfde probleem gehad met een passat ook uit 1996 met ook een 85KW blok. Volgens mij zijn het de relais 35 en 96. Maar dat moet je even checken. Succes!
Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.