Volkswagen Lupo: volkswagen Lupo 3l deur elektronica

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: ayz

ik heb een Lupo 3L uitvoering met een 1.2 tdi motor.
nu zit er iets verkeerd in de electronica van de deur. de bestuurdersdeur heeft namelijk op geen enkel onderdeel nog stroom. of de onderdelen ( elektrische ramen centrale vergrendeling )funktioneren geen van alle meer naar behoren.
Deze storing is ontstaan na het inleren van basisinstellingen van de geautomatiseerde versnellingsbak.
dit is gedaan met een VAG gereedschap van de dealer en is niet volledig goed afgerond op de vraag" Open en sluit de portier " gaf de computer een melding dat dit niet goed was gebeurd. we zijn er helaas niet dieper op in gegaan en hebben de basis instellingen afgerond. weet iemand misschien waar deze instellingen worden opgeslagen en hoe ik het systeem weer kan wijzigen zodat de deur electronica weer werkt? ik wil dit gaan doen met VAG com?

sebastian_75

Geplaatst door sebastian_75 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Kijk eens in het doorvoerrubber tussen de schanieren of de bedrading niet is gebroken.

sebastian_75 (0), 13 jaar geleden

De draden zien er goed uit. de knopverlichting in de deur uit werkt tot het contact aan gaat. verder na het ontkoppelen van accu en de accu polen tegen elkaar houden. gaat het anti inbraakledje weer normaal werken. maar wederom wanneer het contact aan draait valt die weer uit. Ook geeft de bijrijderskant raammechanisme knop wat reactie (tikken) wanneer ik deze in duw. maar gaat het raam niet open. Ik vraag me af hoe de zentral veriegelung module.. geprogrammeerd moet worden want volgens mij zit daar iets scheef door het programmeren van basis instellingen bij de dealer.

Henkkarel (0), 13 jaar geleden

ik heb hetzelde wel tikken maar ramen gaan niet open , het is een lupo van 2001

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Geef maar eens een paar harde klappen op de binnengreep van de deur TIJDENS de ruitschakelaar bedienen. 9 van de 10x gaat hij open en het probleem ligt dan vaak aan een vastzittende tandwiel in de ruitmotor.

sebastian_75 (0), 13 jaar geleden

Die tikken heb ik nog steeds deur electronica functioneerde inderdaad niet door een los hangende stekker links onder bij de a stijl. Daar zitten 3 stekkers . het tikken in het raammechanisme aan bijrijders kant door het bedienen van de schakelaar ben ik nog niet helemaal achter het zal waarschijnlijk ook wel een kontakt zijn ergens dat niet goed zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.