Volkswagen Polo: Volkswagen polo variant 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

Ik heb een VW Polo variant. Sinds een paar dagen geleden, geeft de motor een raar geluid bij het gas geven. Het lijkt ook dat het vermogen is afgenomen. Vooral als de motor koud is en weg rij. De motor is ook sneller warm. Er zit genoeg olie in de motor. Dit heb ik gecontroleerd. Het geluid komt ook alleen als ik gas geef. Ik heb een paar dagen geleden spul in de tank gegooid om de spruitstukken te reinigen, rade een vriend aan. Maar na een paar dagen is het niet opgelost. Weet iemand wat het kan zijn.

Alvast bedankt,

gr jochem2805

jochem2805

Geplaatst door jochem2805 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Is het een ratel geluid of schurend geluid?

Film het anders even en zet het op Youtube.

jochem2805 (0), 12 jaar geleden

Dag,

Het geluid wordt heftiger als ik gas geef. Het is een geluid net alsof de choke erop zit. Het vermogen neemt ook af als ik gas geef, net alsof de motor teveel diesel krijgt.

Ik hoop dat je hier genoeg aan hebt. Het is nogal lastig om dit op youtube te krijgen.

gr jochem

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als ik jou was zou ik dan even snel naar de dealer/garage gaan (of anwb laten komen) want het kan vanalles zijn als we niks kunnen horen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.