Volkswagen Transporter: Volkswagen Transporter T4 1.9 TD lekt olie.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TD

Bus van een klant lekt behoorlijk wat olie, blok schoongemaakt en blijft 1 onderdeel over dat behoorlijk wat olie lekt maar waar ik zo snel geen naam aan kan hangen en weet dus ook niet of hiervoor eventueel een pakking of afdichting verkrijgbaar is ?? Er zit een slang op die naar boven loopt naar de rembekrachtiging. Op het onderdeel staat GJE Germany. Misschien dat iemand het herkent en mij kan vertellen of hiervoor een pakking verkrijgbaar is ?
[url=http://postimg.org/image/j8yoyb60p/][img]http://s4.postimg.org/j8yoyb60p/20140217...[/img][/url]

Maikel Voets

Geplaatst door Maikel Voets (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

de vacuümpomp lekt olie dus even bij de dealer vragen

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Dank voor het antwoord Jan, betreft inderdaad de vacuumpomp. Klant komt in juni/juli terug en dan neem ik het mee samen met meerdere pakkingen want ook de oliekoelerpakking lekt kwam ik achter. Olie moet er dan toch vanaf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.