Volkswagen Golf III: Voorgloeilampje knippert en dashboard valt uit

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Goede morgen allemaal,
toen ik de auto vorige week had gekocht, knipperde voorgloeilampje al, weet nog steeds niet wat de probleem kan zijn. Daarna viel de auto elke keer uit ene keer wanneer ik richting gaf andere keer wanneer ik het in zn achteruit zette. Heb uiteindelijk contactblok vervangen, probleem leek verholpen te zijn want hij valt nu niet meer uit.
Nu valt de kmteller en toerenteller in eens tijdens het rijden uit, er gaan ook wat lichtjes ff branden alsof het auto nog niet gestart is, kort daarna is het weer normaal. En de laatste probleem is dat wanneer de auto koud is doet ie moeilijk met starten en de klok gaat weer op nul.

Kan iemand mij hiermee helpen, ik Ben het echt zat :s

groetjes, haidar

haidar

Geplaatst door haidar (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

De klok op nul klinkt in eerste instantie als een lege accu,ook kan ht moeilijk starten ermee te maken hebben.

Dat het voorgloeilampje blijft knipperen betekent dat er iets aan de hand is,dus eerst even laten uitlezen en je weet meer.

Gr Stefan

haidar (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Stefan.

Hij wilde vandaag ineens niet meer starten, dus geen andere keus gehad dan anwb bellen. Hij wist het gelijk, de massakabel zat er blijkbaar niet goed vast. Hij had ook de accu en de dynamo getest en die waren allebei goed. Dus de startproblemen zijn verholpen, alleen nog van de week uit laten lezen, zodat ik van andere problemen ook af ben.

Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.