Volkswagen Golf: Voorruit

Bouwjaar: 1990

Weet iemand of de voorruit van een golf 2 (1990) gekit is of gewoon in rubbers ligt?
Ik heb namelijk 3 sterretjes in mn voorruit.
Leuk he steenslag!

Bedankt ;)

Sebas10816

Geplaatst door Sebas10816 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

hey
deze ruit zit in rubbers zou je als je handig bent zelf kunne doen
su6 maurice

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ffe kleine handleiding; monteer het rubber om het nieuwe raam; is ie beschadigd, dan een nieuwe halen, anders wordt je golf gegarandeerd een aquarium. Smeer het rubber aan de binnenzijde en de groef in de zonnebloemolie; dreft werkt ook maar droogt de rubbers uit!! Zorg dat je een stevig koord van een mm of 4 in de groef van het rubber legt. De uiteinden van het koord moeten net door de bocht van de onderzijde liggen, aan beide kanten van het raam.
Zet de onderzijde van het raam met rubber op zijn plek in de auto. Zorg voor een 2e man om lichte tegendruk van buiten af te geven. Trek het koord nu links en rechts naar binnen de auto in terwijl het van buiten gevolgt wordt door lichte tegendruk. Netjes aan beide zijden van het raam gelijk omhoog werken.

Als je nu alles goed gedaan hebt en het koord er helemaal tussen vandaan getrokken hebt zit het raam op z'n plek en is het rubber netjes aangesloten. Heb je te hard geduwd van buiten, dan is je raam te barsten, heb je niet hard genoeg duwd dan zit het rubber niet om de sponning.

(en demonteren is simpel, stoel op voorste stand, voet in de hoek en voorzichtig naar buiten duwen. Hij mag stuk dus......

Sebas10816 (0), 19 jaar geleden

Bedankt weer!!!!!
Heb ik weer wat te doen ;)

Sebas

schnitzel (0), 19 jaar geleden

gaad het luke in je 1tje sabastiaan ? anders kom je maar is langs in tiel !!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.