Volkswagen Golf III : Vr6 houdt in, erger bij scherpe bocht

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

Hallo,
Ik heb sinds kort een VR6 uit 1993 met dis-ontsteking maar hij houdt soms erg in. Als je rustig rijd geen probleem maar met optrekken houd hij erg in. Met schokken houd hij in dus even niet dan wel. Lijkt ook veel erger te zijn bij een scherpere bocht naar rechts. Net of het vermogen weg valt voor n paar seconden. Als de auto warm is en je trekt hem door tot hoge toeren loopt hij super.
Heb hem uitgelezen en mijn nokkenas positiesensor was defect. Onderdeel vervangen en foutcodes gewist maar er is geen verbetering.

Heeft iemand een idee wat dit kan zijn voordat ik veel onderdelen moet gaan vernieuwen?

Alvast bedankt voor alle hulp.

Mvg Robbie

Robster84

Geplaatst door Robster84 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Rooie038 (0), 11 jaar geleden

Ik zou kijken in de richting van brandstofpomp, filter etc. Kan zijn dat brandstofpomp in bochten niet goed de brandstof kan aanzuigen, en hij dus te weinig benzine krijgt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.