Volkswagen T4 TDI 102 PK ACV Transporter LWB: Vuldrukregelklep

Bouwjaar: 1999


Ik heb een probleem met mijn TDI 102 pk T4.
Het volgende is er aan de hand,ik krijg het gevoel dat de Turbo er niet meer in komt.. vanaf 2000 toeren geen verschil in optrekken , trekt erg zwaar...
Nu laten uitlezen bij de garage (niet VW) en blijkt er een code te staan Vuldrukregelklep die niet werkt...
Nu mijn vraag waar zit hij en is dit makkelijk te vervangen , dit aangezien mijn VW dealer geen tijd heeft,pas eind eerste week September?
Of is het probleem niet de aangegeven waarde in de uitlezing maar door toedoen van slecht LMM waardoor de klep een bericht afgeeft dat het niet goed is en dus niet de Turbo in werking stelt?
Graag met spoed reactie..
gr
olafvh

Olafvh

Geplaatst door Olafvh (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Lees de posting bij Volkswagen van de professionals op pagina 16, datum 28-12-2002 met als kop: T4 slecht trekken. De klacht en oplossing staan er op. Dit lijkt me hetzelfde verhaal. Succes.

Olafvh (0), 19 jaar geleden

Auto is weer rijdend, lag aan de vuldrukregelklep N75!
gr
olaf

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.