Volkswagen Golf III : vw golf 3 start moeilijk gloei bougies vervangen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 diesel

start moeilijk als hij koud is goeibougies vervangen (nieuw) hij laat ook zien dat hij voorgloeid en dat hij weer uitgaat in de auto maar start heel moeilijk en als hij start dan rookt hij ook heel erg dus mischien een zekering ofzo weet het niet eigenlijk

balises

Geplaatst door balises (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 13 jaar geleden

ja controleer eerst of er spanning op de gloeibougies komt zo niet dan eerst de zekering controleren.
ik weet niet of deze nog onder de motorkap zit of al bij de zekering kast.

groetjes jan.

chrissiej123 (0), 13 jaar geleden

je moet gewoon een multimeter pakken.. de brug over de gloeibougies loshalen multimeter tussen de brug en massa houden en dan contact erop zetten en kijken of er spanning op komt te staan..

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Meestal is de zekering kapot, zie bijdrage Jan T.

nijnenske (0), 13 jaar geleden

Als het de zekering niet is zou het ook nog de compressie kunnen zijn deze kun je bij een garage kunnen laten meten. gr rik

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Het erg roken en slecht starten zal wel een probleem met de gloeiers zijn, Als de zekering onder de motorkap zit, zit hij bij het schutbord..Volg gewoon even de kabel die er vanaf komt.

Kabels los maken is niet nodig, indien er wel spanning op komt te staan, zal deze ook gloeien, gezien dat deze vernieuwd zijn, staat er geen spanning op, dan even zoeken.

Laat iemand hem op contact zetten terwijl jezelf even meet, of trek de stekker van de temp sensor los, dan gloeit hij bijna 30 sec.

balises (0), 13 jaar geleden

bedankt voor de reacties heb de gloeibougies gecontroleerd of er spanning was en er is ook wel spanning zekering onder de motorkap kon ik niet vinden of is er niet zekeringen in de auto zijn allemaal goed .
Ik dacht mischien aan de automatische shook kan dat dat deze niet werkt ? want nou met dit weer start hij wel weer goed snap er niks van

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.