Volkswagen Golf V: VW Golf GTI V geeft zelf gas

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 TFSI

Goedemorgen,

Vanmorgen met mijn GTI Edition 240 (speciaal model, door PON/ABT gechipt naar 240 pk) weer eens Euro 95 getankt. Daarvoor een paar tankjes 98 gereden maar dat is hier bijna niet te krijgen. Rij dus bijna altijd 95 in de afgelopen 4 jaar.

Toen ik vlakbij mijn werk voor het stoplicht stond begon mijn auto ineens op te lopen naar 3000 toeren, een klein duwtje op het gaspedaal zorgt ervoor dat hij weer naar 800-1000 terug valt. Daarna reed ik 50-60 zin z'n 2 zonder het gaspedaal aan te raken, toen ik de koppeling in trapte schoten de toeren omhoog.

Vlak daarna geparkeerd want ik voelde dat m'n auto nogal trilde door mijn motor en in z'n vrij liepen de toeren van 800 naar 1500-2000 en weer terug. De motorklep open gedaan en je ziet dat de motor flink staat te shaken.

Ik begrijp er niets meer van...

bdegier

Geplaatst door bdegier (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Vraag me af of het verstandig is om er nog mee te rijden maar uitlezen met de testkast is het eerste wat ik zou laten doen en dan kijken wat daar uitkomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.