Volkswagen Caddy 2013: waarschuwingstekst

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 106

Dag allen, Bij het uitschakelen van het contact na een rit krijg ik op het display de vermelding 'batterij'. Nu heb ik 3 maanden geleden een nieuwe accu geplaatst en het waarschuwingslichtje van de batterijlading brand ook nooit, de wagen start perfect zelfs na langere stilstand.
Nu dacht ik misschien dat men met 'batterij' de knopcel bedoelt die in de contactsleutel zit, maar als ik de sleutels test door op een knop te drukken dat gaat het lichtje op de sleutel ter controle van die knoopcel wel even aan wat dus wil zeggen dat die eigenlijk nog in orde is.
Doet dit verhaal bij iemand een lichtje branden?
Of waar kan ik uitleg vinden over die 'waarschuwings- en iformatieteksten' op het display?

rudidruyts

Geplaatst door rudidruyts , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

bert klein PRO, 5 maanden geleden

Batterij spanning sleutel te laag zodra deze beneden de drie volt komt slechte werking,in de sleutel zit een led die brand zelfs nog op 1 volt.

rudidruyts, 5 maanden geleden

Probleem opgelost, dankjewel voor je snelle reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.