Volkswagen Passat: water gaat weg

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 85 kw

water van de radiator gaat weg tijdens rijden geen water onder de auto te vinden wel water in de auto op de voorste matten. chauffageradiator? zie wel geen water lopen in de auto

anthony 001

Geplaatst door anthony 001 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

als er binnen koelwater lekkage is dan reuk je een zoetige lucht.
ik geloof eerder dat de waterafvoor onder de accu verstopt zit en dat er daardoor water naar binnen komt en zo de boel nat wordtr.
maak die afvoer dus open.
dat je koelwater verdwijnt kan van alles zijn ik zou beginnen met afpersen en goed kijken of er lekkage is een radiateur wil nog wel eens de oorzaak zijn.

groetjes jan.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Koekoek..

Waarom open je in hemelsnaam 3 dezelfde topic's ? Hou het gewoon bij ene, zoals deze :

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

ChrisO (0), 14 jaar geleden

water in de auto kan inderdaad zijn dat je afvoer verstopt zit en het regenwater naar binnen loopt.
Maar als je koelvloeistof verliest dan kan het ook zijn dat je kachelradiateur lek is(zit achter je dashboard), in dat geval moet je inderdaad een klamme lucht in je auto hebben en meestal ook vette en beslagen ramen.

Succes ermee ,
Groeten Chris.

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Anthoni,heb je dat water al eens geproefd? Is het lekker zoet dan is je kachel lek. Geen fijne klus zeker niet met dit weer! Of heb je een garage. Suc6.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.