Volkswagen Lupo: Water lekkage VW Lupo bj2000 bij rijderskant

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0mpi

Hallo,

Ik heb in mijn lupo regenwater lekkage. de vooruit is er al een keer uit geweest en helemaal afgekit. maar nog blijft dit probleem. het komt onder het dashboard weg en loopt via het zacht kunststoffen deel op de mat. ook staat precies boven de uitblaas opening van de voet verwarming een laagje water in het hard kunststoffen deel. iemand enig idee waar dit weg kan komen?

Sander

Xandertje19

Geplaatst door Xandertje19 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

zit niet toevallig je watervangbak verstop kan via je interieurrooster water naar binnen komen, of toch nog via je voorruit lekken. (niet goed afgekit).

Xandertje19 (0), 15 jaar geleden

Kan ik zo'n interieur rooster ook af kitten? dat is toch dat zwarte bakje met dat rooster erop? water vang bak is na mijn weten goed leeg. heb hem vandaag schoon gemaakt met de stofzuiger. maar nog lekt hij. zou het een oplossing zijn om de onderste rand van het rooster af te kitten want hij zit er met een paar schroeven op gemaakt.

ik hoor het wel in iedergeval bedankt voor de melding.

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

eerst controleren of de afwateringen in de waterbak verstop zitten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.