Volkswagen UP 2012: Waterlekkage Vw Up!

Bouwjaar: 2012

We hebben een Vw Up! die last heeft van een waterlekkage rechts achter in de wielkast. Als het een goeie bui heeft geregent en je rijd door een bocht dan hoor je het water heen en weer klotsen. De auto heeft er al vaker last van gehad en is toen bij de dealer geweest. Het probleem was toen even weg. Garantie is nu voorbij en nu zitten wij ermee. Iemand al ooit meegemaakt?

Bij voorbaat dank Passatje.

Passatje

Geplaatst door Passatje (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen UP? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

[quote=Passatje]De auto heeft er al vaker last van gehad en is toen bij de dealer geweest. Het probleem was toen even weg. Garantie is nu voorbij en nu zitten wij ermee.[/quote]
Wat heeft de Dealer toen gedaan ?

Gr. paul

Passatje (0) PRO, 9 jaar geleden

Weten we niet en de dealer is er niet meer.

Passatje.

wopitop (0) PRO, 9 jaar geleden

is destijds een actie voor geweest. Je moest een aantal afwatergaten open maken ook aan het achter scherm. achter het wiel. Mogelijk is dat gat weer dichtgeslibt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen UP of stel zelf een nieuwe vraag.