Volkswagen Transporter: watertemperatuurlampje

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 cc

hallo, sinds kort blijft men watertemperatuurlampje branden alsk men bus start en gas geef. zolang ze stationair draait zonder aan de gas te komen niet en zodra je gas geeft gaat het aan en begint te knipperen zonder nog uit te gaan en ... de bus word niet warmer dan 105 graden als ze lang stationair draaid,de waterpomp draait want het water in het waterbolleke stroomt bij gasgeven en er zit zeker genoeg water op ook. heeft iemand hier aub ervaring mee ? ben dringend op zoek naar een eventuele oplossing want men bus moet volgende week naar de keuring. groetjes een radeloze t4rijder

gele t4

Geplaatst door gele t4 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Is dat lampje dat gaat knipperen geen indicator voor als het expansie reservoir leeg is ?

Vaak als de sensor kapot,blijft hij ook knipperen,ook zit soms de sensor in het reservoir gegoten en is dan niet los te bestellen,maar weet even niet hoe het bij jou zit.

Gr Stefan

jan5047 (0) PRO, 14 jaar geleden

Lampje is geen keuringseis dus geen paniek anders sensor op expansievat los nemen en doorverbinden kijken of het lampjedan uit is zoja sensor stek of te weinig koevloeistof in expansievat
succes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.