Volkswagen Bora: weglekkende remvloeistof

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Recent remblokken vervangen en remvloeistof laten vernieuwen. Gevolg minder pedaaldruk; opnieuw laten ontluchten; er bleek remvloeistof te lekken; hoofdremcilinder vervangen. probleem blijft; alles gecontroleerd; geen lekkende leidingen e.d. Het lek kan niet getraceerd worden.
Waar kan het probleem in zitten?

gerver

Geplaatst door gerver (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Eerst laten ontluchten met de testkast erop,dan weet je zeker dat het hele systeem luchtvrij is,dan op peil zetten en in de gaten houden.
Bij een lek moet het zichtbaar zijn ergens.

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Lekke koppelingswerkcilinder (op de bak dus) kan ook, de olie verdwijnt dan in het koppelingshuis. Ook kan de clinder achter het koppelingspedaal lekken, de handel komt dan onder de matten terrecht.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=audia4]Lekke koppelingswerkcilinder (op de bak dus) kan ook, de olie verdwijnt dan in het koppelingshuis. Ook kan de clinder achter het koppelingspedaal lekken, de handel komt dan onder de matten terrecht.[/quote]
Yip,helemaal mee eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.