Volkswagen Golf : wegrijblokkering

Ben bezig met het inbouwen van een 1.8 20v turbo in een golf 1 maar nu zit ik met het probleem dat de wegrijblokkering in het instrumenten paneel zit en dit niet in het daschboard past.
Wie weet er een oplossing om deze startblokkering uit te shakelen?

royhaas

Geplaatst door royhaas (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Santa (0), 18 jaar geleden

Ik hoop dat je niet alleen de motor over bouwt...?
Je past de remmen toch ook zeker wel aan...?

ballo (0), 18 jaar geleden

volgens mij heeft jdengineering.nl daar wel een oplossing voor deze kan dit volgens mij uit schakelen of zoiets

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

hej, leuk project.....

Denk dat je wel wat problemen krijgt met die computer van de 1.8T.

Zelf zou ik de K-jetronic van een 1.8 DX GTI blok gebruiken, met grotere injectors en hogere druk (om de turbodruk te compenseren). Dit systeem is in de standaard configuratie zoals het in een vw gebouwd zat geschikt tot ca. 180 pk. (ondanks dat de vw er maar 115 mee gaf)

Geen lamdasonde/katalysator rotzooi. Want dat wordt namelijk jouw volgende probleem.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Er zijn setjes voor die je als vervanger van de orginele startblokering kunt gebruiken, uitleg staat in deze topic: http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

idd leuk project, ik heb het al is gezien in een golf II deze had gewoon de orginele inspuiting behouden, kwam toevallig ook van jdengenering af.

Mariodeltrasci (0) PRO, 18 jaar geleden

Goed Tip voo je!!! Je hebt geen vervelende setjes nodig...mario uit rotterdam haalt wegrijblokkeringen compleet eruit via de OBD-stekker...

Motorcomputer vraagt nooit meer naar wegrijblokkering en kan zo in een andere auto worden ingebouwd, en direct lopen...100 Jaar garantie.

geen gesodemieter met:sleutelring,klokkenpaneel,chipsleutel,kabelbreuk (Al deze dingen zijn niet nodig).Hij doet dit ook voor race-auto's... Ben een keer bij hem geweest, gewoon 30seconden werk. zijn mailadres is mariotrasman@yahoo.com
Stuur even andres een mail en ben je voor altijd van alles af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.