Volkswagen Golf: Toerenteller slaat uit bij het op contact zetten en blijft zo st

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 Gti

Hallo,

ik was laatst mijn deurpanelen weer op de deuren aan het monteren, en de luidsprekers aan het aansluiten. Dus ik zet de auto op contact om de radio aan te doen. Dus luidsprekers deden het, dat was verder geen probleem. Na een tijdje op contact te hebben gestaan wilde ik de sleutel weer omdraaien en zag dat de toerenteller helemaal voorbij het rode gebied stond. Ook bij het starten bleef de toerenteller zo staan. En telkens weer als ik hem op contact zet slaat de wijzer uit en blijft staan.

Mijn vader zei dat het aan de aansluiting van de radio lag (hij is automonteur), dus ik heb hem eruit gehaald, maar geen effect!

Heeft hier iemand misschien een logische verklaring voor dit probleem?? Ik hoor het graag!

MVG,

Jeroen

Moroder

Geplaatst door Moroder (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Moroder (0), 18 jaar geleden

Ik heb ontdekt dat er een soort van sluiting in de tellerklok zit. Want als ik gewoon spanning op de aansluitingen 31- en 15+ zet slaat hij al gelijk uit. Nog even zoeken dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.