Volkswagen Golf: Wegvallen dashboard

Bouwjaar: 2000

Betreft Golf,TDI,81 KW. Bj.2000. Tijdens het rijden valt af en toe het dashboard weg alsof deze spanningsloos is.Na verloop van tijd werkt het weer. Motor blijft gewoon lopen. Massa? Stekker? Eerder meegemaakt. (ik niet)
Alvast bedankt en groeten. Ad

Ad102

Geplaatst door Ad102 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arie_hatchback (0), 18 jaar geleden

Is het dashbord ooit een keer vervangen of uitelkaar geweest?
Heb het probleem eerder gehad met een Golf van 96.
Het stekkerhuis op de printplaat is erg zwak en wil soms bij het insteken van de stekker "losbreken" van de printplaat,(dit kan al bij de fabriek gebeurd zijn) bekijk de soldeerverbindingen van het stekkerhuis op de printplaat goed en tip desnoods opnieuw aan.
In mijn geval zatten er 4 puntjes los...
Succes

Ad102 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt Arie. Of het dashboard al een keer los geweest is,weet ik niet.De klant heeft de Golf pas elders gekocht.(en verloor al snel een rechter voorwiel,het ging op het nippertje goed)
Woensdag komt ie en het resultaat zet ik op deze site.
Grtn.Ad

thijs11387 (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer de accu polen eens of deze wel goed vast zitten.En controleer of de zekering kast op de accu wel goed vast zit draai het m6 moertje maar aan als deze ook maar heel iets los zit kun je al een storing krijgen. Groeten Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.