Volkswagen : Welke XZN stift?

Ik moet de linker deur van een golfje opnieuw afhangen. Welke maat XZN (veel tand) schroevendraaier (dop) heb ik daar voor nodig om op de B-stijl een en ander te varieren? Volkswagendealer wil alleen zeggen dat het speciaalgereedschap is van VW. Daar hebben ze wel gelijk in, maar is aan de andere kant onzin, want ZXN gereedschap is in elke Toolshop te koop.
Zie reactie tegemoet.

kef

Geplaatst door kef (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Maat weet ik zo niet maar wij noemen ze meerkant en het is GEEN speciaal gereedschap, ik werk zelf bij de dealer en heb ze gewoon van hazet.
Als je het overmorgen nog niet weet meld ik wel ff welke maat, ik ben morgen vrij namelijk, dus ik kan niet ff kijken wat er op de dop staat.

kef (0), 18 jaar geleden

Hoi Volgwagen,
Fijn dat je even reageert. Van Hazet heb ik de XZN stiftdoppen gezien in de Toolshop. Mail ff de maat, want ik heb nog geen reactie gehad.
Groet Kef

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

OK morgenavond meld ik het even.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.