Volkswagen Polo: wie heeft de oplossing remblokdikte indicator gele lampje gaat a

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

wie kan mij de juiste tip geven gele lampje in dasboard gaat soms spontaan branden, met een piep erbij.geen foutcodes in het systeem remblokdikte goed stekker schoon gemaakt en door verbonden geen resultaat, wat mij ook opvalt is dat het klokje soms bij het starten op 000 springt, dit is een polo met de ronde koplampen ps bvb dank.

moni

Geplaatst door moni (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4045 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ook al een paar keer gehad,zat in de print waar de stekker ingeklikt zit,solldering op de print weer vastgezet en probleem opgelost.

Hans l

moni (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo hans bedankt voor je reactie, kun je mij ook uitleggen waar deze print zich bevind, waar ik moet zoeken en wat ik er voor moet demonteren alvast hartelijk dank.

Hans4045 (0) PRO, 17 jaar geleden

In de tellerklok aan de linker zijde,haal de klok er maar eens uit en beweeg de stekker op en neer,dan gaan de lampjes ook aan en uit,klok loshalen en be bevestiging van de stekker op de print zat toen bij mij los,gesoldeerd(gaat wel een beetje moeilijk)en klanten rijden alweer een paar maanden rond.

succes

Hans l

moni (0) PRO, 17 jaar geleden

hans bedankt voor je reactie ,het is duidelijk ga het ook proberen door te solderen nogmaals bedankt voor de goede toelichting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.