Volkswagen Polo: Kantelende zuigers

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn Polo begin dit jaar (januari) nieuw gekocht. Huidige km stand is 10.000km. Na een nacht stilstaan hoor je bij het starten hard getik dat na korte tijd weer weg is. De dealer heeft kantelende zuigers geconstateerd en gaat dit verhelpen door een deel "het blok" van de motor te vervangen.
Vragen:
Is dit normaal bij een nieuwe auto en kan of gaat dit later nog problemen geven?
Moet ik accepteren dat een deel van een nieuwe motor wordt vervangen of bestaan andere mogelijkheden?

Jurrie

Geplaatst door Jurrie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Fredo (0), 17 jaar geleden

in principe een mooie service dat je dealer geeft, maar ja je auto is ook niet ouder dan een jaar. Dat probleem van die kantelende zuiger was een probleem bij de Golf IV. Echt een probleem is het natuurlijk niet, want er zijn hier een aantal mensen op het forum die rustig met zo'n motor verder rijden zonder er verdere problemen met te hebben... Gebruik maar eens de zoekfunctie. Ik vermoed wel dat er al het een en ander over is geschreven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.