Volkswagen Golf: wiellagers en aircoventilator

Bouwjaar: 1993

Net van mijn golf VR6 rechtvr het wiellager vervangen.
Tot mijn niet geringe verbazing na een stuk rijden merk ik dat het stuur bij rechtuit rijden naar links staat en bij elke oneffenheid in de weg de auto alle kanten op dweilt wiel bouten gecontroleerd?? wei weet waar ik het probleem moet zoeken.
Tevens van de dubbele fan die met de motor vervangen blijkt dat de as/katrol waarop de snaar zit om de motorloze fan aan te drijven van een andere diameter is?? dus is mijn snaar zeel te lang. Wat nu? komen deze dingen in koppels compleet met snaar of kun je snaren bestellen.

Basic964

Geplaatst door Basic964 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

slot (0) PRO, 18 jaar geleden

om te beginnen heb je bij het vervangen van je voorwielager de
2 bouten van de veerpoot losgehad?????
hier kan je bij vw namelijk uitlijning van de voorwielen mee afstellen zit iets ruimte om de boel af te stellen als dit het geval is de auto z.s.m.
laten uitlijnen en het tweede probleem deze snaren zijn inderdaad los te krijgen bij de dealer succes
gr arno

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.