Volkswagen Polo: Wiellagers/aandrijving, hulp!

Bouwjaar: 1998

Bij het optrekken doet zich een regelmatige tik c.q. trilling in het stuur voor, alsof je een vierkante band hebt, echter, wanneer het gas losgelaten wordt is het weg. Wat is dit? Aandrijving of lagers?

bedankt voor de feedback!

vegadesigns

Geplaatst door vegadesigns , lid sinds 20 jaar geleden

6 Reacties

audia4 PRO, 18 jaar geleden

andrijfas, buitenste homokineet.

succes

arie549 PRO, 18 jaar geleden

ik heb ook al een paar beleefd dat d e binnenste homokneet overleden was dus kijk daar ook ff naar. die wagen trilde ook in het stuur en ik ging er van uit dat het de buitenste was, maar bleek achteraf de binnenste te weze n succes

audia4 PRO, 18 jaar geleden

Heb ik idd ook wel eens gehad bij een golf, as uitbouwen en tijdens het losnemen van de binnenste koppeling van de versnellingsbak rolden de kogels al onder de auto vandaan.

succes

vegadesigns, 18 jaar geleden

Bedankt voor de reakties! top.

uhoh, daar was ik al wel bang voor. Is dat een kostbare aangelegenheid? Of is het nog wel zelf te doen..

arie549 PRO, 18 jaar geleden

is zelf wel te doen, maar is wel een lekkere smeerboel met al dat vet. bij een garage ben je tussen de 100 en 150 kwijt denk ik voor 1 homokneet + montage. succes

check

Beste antwoord, geplaatst door vegadesigns, 18 jaar geleden

Het bleek de versnellingsbak waarschijnlijk te zijn;
bedankt voor de feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!