Volkswagen PASSAT: Wisselende toeren

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: AHL

Beste Lezer,

Ik zit met het volgende probleem...

Mijn volkswagen passat geeft wisselende toeren, waardoor ik bij stoplichten vaak meer gas moet geven en snel de koppeling in moet drukken, zodat de auto niet uitvalt. De toeren gaan soms omhoog, maar bij het optrekken dan omlaag. Het gebeurt onregelmatig en ik heb al het volgende aan reparaties laten doen:

- Gaskleppenhuis laten schoonmaken en uitlezen foutmeldingen...in het begin leek het probleem weg te zijn, maar na een paar dagen kwam het weer terug.
- Gaskleppenhuis vervangen...na deze ingreep was ik wel overtuigd dat het probleem verholpen was, maar ook weer na een paar dagen kwam het probleem weer terug. Wel merk ik dat de auto iets beter is gaan rijden en dat de onregelmatige toeren na wat langer rijden weggaat.

Graag zou ik willen horen welke tips jullie mij zouden kunnen geven waar het mogelijk nog meer aan zou kunnen liggen.

Alvast bedankt!

Terrence

terrence

Geplaatst door terrence (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1630) PRO, 7 jaar geleden

Al gecontroleerd op valse lucht ?
Vacuumslangetjes en dergelijke.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.