Volkswagen Polo: zijraam

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Hallo,
van mijn polo is het zijraam naar binnen gevallen, inmiddels heb ik het zijpaneel verwijderd en heeft 1 van de twee kabels geen spanning. Weet iemand wat de oorzaak en oplossing zijn voor mijn probleem? Is het te doen om het zelf te reparenen... wie heeft tips en trix?

Groeten

Chris

nollus

Geplaatst door nollus (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

meestal breek de beveteging af je zult dan een nieuw mechaniek moeten monteren maar dat kun je zelf best doen.

groetjes jan.

nollus (0), 14 jaar geleden

Bedankt Jan, ik zal zien of ze op de sloop iets hebben liggen of misschien toch maar nieuw anders breekt ie binnen korte tijd weer. Het enige lastige om het te repareren is dat je bijna geen werkruimte hebt en geen zicht op wat je doet. Het metaal van de deur zit je bij iedere beweging in de weg...

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

ja dat klopt maar het is makelijker dan je denkt hoor als de bekleding eraf is zie je de boutjes die je los kan draaien na eerst de aansluiting van de ruit los gemaakt tehebben is het een kwestie van draaien en eruit halen.

groetjes jan.

nollus (0), 14 jaar geleden

ik zal zien dat ik een vervangend mechaniek krijg en dan aan de slag... ik laat het je weten als het raam weer naar behoren werkt!

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Chris

Ik zou een nieuwe kopen,voor het zelfde geld gaat die van de sloop ook maar even mee.

Gr Stefan

nollus (0), 14 jaar geleden

ja ik ga morgen een nieuwe bestellen... is inderdaad beter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.