Volkswagen Golf: zoemer oliedruk golf 2

Bouwjaar: 1989

ik heb een golf 2 van bouwjaar 1989 het is een 13 i de beide oliedrukzenders zijn vernieuwd maar nu blijft de zoemer nog regelmatig afgaan.
Ik heb vernomen van iemand die bij de wegenwacht werkt dat dit probleem zich voor doet door een printplaat die achter het dashboard zit
Nu mijn vragen
1. klopt dit
2. is het een kostbare reperatie
3. moet daar het hele dashboard er voor uit gehaald worden of alleen het teller gedeelte

kan daar ook een andere printplaat in van een andere golf 2 bv van een 1.8 motor

graag zoveel mogelijk informatie

harry4194

Geplaatst door harry4194 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Of dat dat klopt van die printplaat weet ik niet zeker, heb het bij mijn polo ook ooit gehad dat de zoemer af bleef gaan.
De printplaat zit op het teller gedeelte dus daar ben je zo bij.
Heb een tijdje geleden in een golf 2 nog zo'n ander tellergedeelte ingebouwd, gewoon op de sloop gehaald voor E10.
Het enige waar je op moet letten is of dat het nummer wat op je huidige teller staat (is een 3 cijferig nummer staat onder de km teller) klopt met de teller die je erin gaat zetten.

Je moet er een beetje geluk mee hebben dat ze die tellers nog hebben liggen, als je dan toch aan het vervangen bent probeer er dan een te vinden met toerenteller.

Frank

harry4194 (0), 19 jaar geleden

Hoi Frank

het probleem is dat ik niet zeker weet of het de printplaat is de zoemer moet ja door iets aangestuurd worden

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als de olielampjes niet gaan branden op het moment dat de zoemer gaat is het de printplaat. Krijg je de zenuwen van. Remedie, dashboard demonteren, printplaat opzoeken en zoemer onklaar maken...... (is een spoeltje, draadje onderbreken en hij maakt nooit geen leven meer)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.