Volvo 940: 940 '93 Dashboardverlichting in de war

Bouwjaar: 1993, Brandstof: LPG, Motorcode: 2316

Vorige week auto gekocht en 2000 km gereden. Gisteren starten, dashboardlampjes van tank, mistlicht, groot licht en linksaf brandden flauw (50%) en tankmeter gaf leeg aan. De dashboardverlichting brandde niet bij de teller en het middenconsole. Alles werkte verder goed (koplampen achterlicht, remlichten, knipperlichten). Auto 3x van contact af en gestart, probleem bleef. Als ik de dashboardlicht-dimmer naar 0 drukte ging alles uit (ook geen dashboardverlichting) en sprong de tankmeter weer naar de goede stand, maar na 1x richting aangeven kwam het terug. Dimmer naar vol en terug naar nul schuiven na iedere x richting aangeven.

50 km gereden, auto van contact af, gestart, probleem weg! Sindsdien niet meer gebeurd.

Kan ik verwachten dat dit terugkomt? Waar kan het aan liggen?

Johan71

Geplaatst door Johan71 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 940? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

paulmichiel (0) PRO, 16 jaar geleden

Printfolie van de kombiklok is een zwak punt, geeft vreemde storingen. Ik had met mijn 740 vrijwel hetzelfde probleem en heb de folie vervangen van een sloopunit.

Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 940 of stel zelf een nieuwe vraag.