Volvo V40: Aanjager ventilator doet raar

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 cc 16v

Wanneer ik mijn ventilator op stand 3 zet blaast hij soms op stand 3 maar soms shiet hij ook naar maximum, of blaast even op maximum en houd er dan gelijk weer mee op. En soms doet hij het helemaal niet.

Ik heb de weerstanden in de regelunit al opnieuw gesoldeerd, dit bleek een foutje te zijn bij dit model, maar ik heb nergens meer dan 1 ohm weerstand op dus dat zit allemaal goed. En omdat hij dit gedrag vertoond ben ik niet snel genijgd naar de kachelweerstand, mijn ervaring is iets anders met kapotte weerstanden maar misschien dat dit toch de weerstand is. Als iemand een idee heeft hoor ik het graag.

Groetjes

Rene

reneweteling

Geplaatst door reneweteling (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

reneweteling (0), 12 jaar geleden

dit is overigens mijn middenconsole

[url=http://img20.imageshack.us/i/2003v40heat...][img]http://img20.imageshack.us/img20/2314/20...[/img][/url]

rensk001 (0) PRO, 12 jaar geleden

Is een bekend probleem. Gewoon een nieuwe kachelweerstand monteren.30864189 € 51,17.

reneweteling (0), 12 jaar geleden

Bedankt, blijkt echter niet het probleem te zijn. Ik heb deze vervangen maar het ligt aan de kabels achter de unit, als ik hier aan wiebel dan gaat hij harder of zachter blazen, echter geen idee hoe ik dit moet fixen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.