Volvo V40: aanjager werkt niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 18

Hoi Allemaal,

Heb iets vreemds met mijn aanjager, nadat hij het soms wel deed en dan weer niet heb ik vandaag eens het probleem geprobeert te verhelpen.
Alleerst heb ik de fan eruit gehaald en gecontroleert op zijn koolborstels maar die waren ok ook ok en de fan ook even op 12 v gehad en draaide prima.
Toen kon het alleen nog de kachelweerstand zijn naar mijn mening deze ook eruit gehaald en bleek al snel dat de weerstand niet echt lekker fris meer was veel barsten in het witte blokje. Ben naar de Volo dealer geweest en een nieuwe meegenomen en dan ook geplaast maar helaas ook dit mocht niet baten. Alle zekeringen ook maar eens bekeken zelfs de bediening er helemaal uit gehad maar tot heden geen frisse lucht pfffff.
Weet iemand waar ik het verder nog kan zoeken?

alvast Bedankt

Marcel

marcel3

Geplaatst door marcel3 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marcel3 (0), 13 jaar geleden

Tot heden nog niet kunnen vinden wat het probleem is.
Wat ik wel heb ondenkt dat er geen spanning op de conector komt van de ecc controller, je zou dan zeggen dat er ergens een relair kapot zou moeten zijn of een zekering maar helaas alles al doorlopen.
Ook werkt de airco niet (handbediening), heb alles al een beetje zitten overlopen in het vardis programma van volvo maar helaas nog niet kunnen vinden.
Denk dat er niets opzit dat even bij de dealer de auto te laten uitzezen.

Als iemand een idee hebt hoor ik het graag.

thanks

Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.