Volvo V70: Afstandsbediening werkt niet altijd

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5

Hallo,

Sinds een week heb ik een probleem dat de auto niet altijd op slot wil met de afstandsbediening. Na lang drukken wil het wel eens werken.
Openen geeft hetzelfde probleem. Met de sleutel werkt alles perfect. Heb inmiddels een nieuwe batterij in de afstandsbediening gedaan (beide)
en het euvel is nog niet verholpen. Vanochtend bij de dealer geweest en die wist het zo 123 ook niet. Kon van alles zijn de afstandsbediening,
maar misschien ook wel de motortjes in de deuren.

Ik heb zelf inmiddels eens wat geprobeerd. Als de deuren niet open of dicht willen heb ik gekeken of ik wel de lampjes met de gele toets kon
activeren en dit werkte dan ook niet. Het lijkt erop dat de de auto en de afstandsbediening elkaar niet zien of kunnen bereiken. Heb het op
verschillende plekken geprobeerd om straling uit te sluiten. Maakt allemaal niks uit. Van de dealer begreep ik dat het niet in de Cem kan zitten.

Is er iemand die dit probleem kent? Het is een lastig probleem. Je went gauw aan een afstandsbediening zullen we maar zeggen.

Alvast bedankt

Marcel

Myway1974

Geplaatst door Myway1974 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoe reageert de auto op de andere afstandbediening ??

Myway1974 (0), 13 jaar geleden

Hetzelfde. Ook af en toe wel werken en dan weer niet. Heel raar. In beide afstandsbedieningen ook een
nieuwe batterij gedaan.

Highway (120) PRO, 13 jaar geleden

Ik heb dit ooit gehad met een vrij nieuwe S60. daar was achteraf de uppermodule kapot. Uppermodule is spiegel met binnen verlichting.
In mijn geval zat de auto nog in de garantie en ik had toestemming van Volvo. Er waren namelijk geen foutcode's hoefde alleen maar de spanning en massa op de module te meten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.