Volvo V70: airbagstoring

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Her SRS-lampje is plotseling tijdens het rijden gaan branden. Bij uitlezing blijkt blijvende storing aan rechterairbag. Heeft iemand ervaring met dit probleem? Heb alle stekkertjes bij airbag en stekkertje onder de rechterzitting los en weer vast gemaakt. Weet iemand nog andere opties? Is het verder mogelijk het SRS-lampje uit te krijgen (zonder het probleem ter rechterzijde op te lossen)?

adekker

Geplaatst door adekker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VeeSeuventig (0), 16 jaar geleden

Heel flauw: zwart plakkertje over het waarschuwingslampje.

In mijn '98'er gaat het lampje regelmatig aan. Uitlezen geeft aan "onregelmatige storing in SIPS-bag bestuurdersstoel". Het lampje gaat aan nadat iemand (meestal mijn vrouw ;-) de stoel verstelt. Na uitlezen kan deze storing worden gereset en blijft het lampje uit.

Navraag bij mijn garage gaf aan dat als het lampje continu zou blijven branden er 2 opties waren: 1) SIPS unit laten vervangen, wat neerkomt op de hele bestuurdersstoel vervangen, of 2) het zwarte plakkertje.

Succes ermee!

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Lampje is alleen uit te krijgen door de sips bag te vervangen. Als de storing permanent is gaat het pas uit als het opgelost is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.