Volvo 940: alarm

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

L.S.

Heb sinds kort een 940 van 1993. Te pas en te onpas(meestal onpas!) ging mijn alarm af. Met het sleuteltje uitzetten had geen effect. Dat je de sirene uit kon zetten bij het knipperende kastje aan het raam, wist ik niet.
In een narrige bui heb ik toen de sirene er uit geknipt. Dit was, bleek later, niet zo slim. De auto startte niet meer en de centrale deurvergrendeling werkte ook niet meer. Het lampje bij de voorruit knipperde toen nog wel.
Dus de sirene er maar weer tussen gezet. Of ik hiermee sluiting heb veroorzaakt weet ik niet, maar erna knipperde het kastje niet meer. Alle zekeringen achter de asbak zijn nog heel. Heeft iemand een tip voor mij.
Alvast bedankt.

Dick

dick234

Geplaatst door dick234 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 940? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mausx (0), 14 jaar geleden

Het enigste wat ik nog weet is dat de besturing onder het dashboard zit. links onder boven de koppeling ongeveer.

die is zo door te verbinden dat de auto gewoon weer start maar hoe precies weet ik niet meer. hopelijk iemand anders hier wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 940 of stel zelf een nieuwe vraag.